Meedoen/Doneren

Wil jij graag meewerken aan het beheer en de ontwikkeling van een mooie, natuurlijke poort van Ommen? Wij zoeken vrijwilligers om de Ommermars te beheren en om rondleidingen te geven. Voor meer informatie kun je mailen naar communicatie@ommermars.nl.

Doneren

Het beheer en onderhoud van onder andere de speelnatuur draait geheel op vrijwilligers. Zij zetten zich in om dit gebied schoon en netjes te houden en zorgen er voor dat de speelmaterialen goed onderhouden worden. Zo kan iedereen genieten van dit gebied. Voor het onderhoud van de Ommermars en de aanschaf van gereedschap en materialen is geld nodig. U kunt ons daarbij helpen door een vrijwillige donatie.
Wilt u het vrijwilligerswerk financieel steunen, dan kunt u uw donatie overmaken op onze bankrekening NL69 RABO 0357 1327 34  t.n.v. Stichting Burgerinitiatief Ommermars.
De Stichting Burgerinitiatief Ommermars heeft de ANBI-status. Giften en schenkingen aan de stichting zijn daardoor fiscaal aantrekkelijk.
Met uw financiële steun kunnen de kinderen en u volop genieten van de vele mogelijkheden die de Ommermars biedt.
Voor vragen over giften kunt u contact opnemen met de Stichting Burgerinitiatief Ommermars via communicatie@ommermars.nl.

Hartelijk dank voor uw (financiële) steun!